ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πατηνιώτη Ιωάννα MD, MSc

Ενδοκρινολόγος,Διαβητολόγος Ενηλίκων και Παίδων.

FAQ
patinioti_2

2018

ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Βραβεύτηκε από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρία το 2018 για την εργασία με θέμα: 

Η επίδραση του καπνίσματος στον κίνδυνο εμφάνισης του σακχαρώδη διαβήτη κύησης και στο προφίλ της καμπύλης σακχάρου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

ως καλύτερη προφορική ανακοίνωση στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Ενδοκρινολογικού Συνεδρίου.

ΠΤΥΧΙΟ

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αριστούχος προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία- Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

  • Ειδικεύτηκε στο αντικείμενο της Ενδοκρινολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών ”Παν.& Αγλαΐα Κυριακού” και στο Ενδοκρινολογικό-Διαβητολογικό Κέντρο ΓΝΑ ”Αλεξάνδρα” όπου εκπαιδεύτηκε σ’όλο το φάσμα των ενδοκρινολογικών νοσημάτων και συμμετείχε ενεργά στο ιατρείο κακοήθων νεοπλασμάτων θυρεοειδούς αλλά και στο ιατρείο Σακχαρώδους Διαβήτη Κύησης.

 

  • Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Γ΄ Παθολογική-Ογκολογική Κλινική του ΓΟΝΚ ”Άγιοι Ανάργυροι” όπου παρέμεινε και ως επιστημονική συνεργάτης σε συνεργασία με την Ελληνική Συνεργαζόμενη Ογκολογική Ομάδα (HeCOG).
  • Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής ως αγροτική ιατρός.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Έχει λάβει μέρος σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως συγγραφέας επιστημονικών εργασιών και έχει συμμετάσχει σε διεθνείς και ελληνικές πολυκεντρικές κλινικές μελέτες και μελέτες παρατήρησης ως συντονιστής και συνερευνητής.

ΙΑΤΡΕΙΟ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΤΗΝΙΩΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email Us

info@divioptometry.com

OFfice

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 93152

Monday – Friday

8am – 5pm

Saturday

10am – 4pm

Sunday

10am – 12pm